MONTUREN

  1. Home
  2. chevron_right
  3. MONTUREN
Aareset

Monturen

monturenIn alle jaren dat wij werken met optische hulpmiddelen voor slechtziende mensen, is duidelijk geworden hoe belangrijk een montuur is om de beste en mooiste optische oplossing te creëren. De drager van de glazen heeft het meeste baat bij de glazen, zolang ook het montuur geschikt is voor de mogelijkheden van de glazen. Om deze reden heeft Multilens een serie monturen ontworpen, welke passen bij de hulpmiddelen in het programma. De monturen hebben de volgende eigenschappen:

Comfortabel – De meeste mensen dragen hun bril de hele dag door, het moet daarom comfortabel zijn.
Stabiel – Een bril moet niet bewegen, zeker niet wanneer hoge sterktes of gecompliceerde oplossingen zoals telescopische systemen,  gedragen worden.
Unisex– Sommigen van de monturen kunnen door zowel dames als heren gedragen worden.
Tijdloos – De monturen volgen niet de laatste mode, maar zitten prettig en zijn tijdloos.
Robuust / hoge kwaliteit – De kwaliteit van de monturen komt overeen met de optiek die we in de monturen slijpen – top kwaliteit.

Het Materiaal van de monturen:

Metaal – De metalen monturen zijn gemaakt van hoge kwaliteit en zijn nikkel vrij.
Acetaat – Celluloseacetaat, een standaard kunststof materiaal waar de meeste kunststof monturen van gemaakt zijn. Gemakkelijk aan te passen.
TR90 Bio – Een premium kwaliteit kunststof materiaal.
Flexibel, duurzaam en licht van gewicht – Gemaakt van hernieuwbaar materiaal, wat het milieuvriendelijk maakt. Door de mogelijkheden van het materiaal heeft het hoog comfort zonder te veel te hoeven aanpassen.

Etui: alle monturen worden geleverd in een etui met schoonmaakdoekje.

Inslijpen: de glazen kunnen door Multilens ook in het montuur geslepen worden, zodat u niet hoeft te vrezen voor een fout tijdens het inslijpen, wat extra kosten en een langere levertijd met zich meebrengt.

Menu

Webdesign & beheer: Optosite